Souvlaki patří mezi klasiku řecké kuchyně a u nás je častým hostem na grilovačkách. Chuťově výborné, příprava jednoduchá a děti je milují. Toto “maso na špejličce” můžete lehce připravit v dětské verz...
Recepty, Strana 4
Milují vaše děti hamburgery z fastfoodů? Připravte jim na grilovačce domácí karbanátky, které můžete podávat buď v bulce doplněné čerstvou zeleninou nebo pro ty menší s krémovou bramborovou kaší. I...
Maminko, my chceme červené špagety! Pokud nechcete děti odbýt špagetami s kečupem, vyzkoušejte naši dětskou úpravu klasické boloňské omáčky. S jemnějším drůbežím masem a bez vína :) Ingredience: 4...
Děti milují krémové polévky a pokud jim chcete dopřát i silný masový vývar, vyzkoušejte tuto trochu neobvyklou verzi. U našich dětí měla velký úspěch. Klasické kuřecí maso jsme nahradili krůtím. Vývar...
Jednoduchý a rychlý pokrm z jednoho pekáče patří mezi naše oblíbené recepty. Nepotřebuje příliš velkou péči a výsledek je naprosto delikátní. Vyzkoušejte a určitě nebudete litovat. Ingredience:2 k...
Králičí maso je na jaře v nejlepší kondici a proto využijte lokální dodavatele a poptejte se po domácím králičím mase. Je dietní a když se dobře dochutí také velmi chutné. My vám přinášíme tip na náš ...
Než začne sezóna zelených bylinek a první čerstvé zeleniny je potřeba ještě využít zásoby z podzimu. U nás v tomto období vede cibulačka. Taková ta klasická česká, bez vína a baget. Ale za to s topink...
Kombinace vepřového masa a kysaného zelí je ideální pro únor, kdy probíhají zabíjačky a my využíváme poslední zásoby kysaného zelí. Tak jako ve všech pokrmech maďarské kuchyně v ní hraje prim paprika ...
Zabijačková sezona je v plném proudu, takže pokud se k vám dostanou například čerstvá vepřová játra, neváhejte a vyzkoušejte si domácí vepřovou paštiku. My k dochucení doporučujeme naši voňavou směs u...
Česká kuchyně je především založená na poctivých hustých polévkách, omáčkách a různých úpravách masa. Z nich vede vepřové, drůbeží a hovězí. Ale jak je to s tradičním českým kořením? Původně se na naš...