Recepty
Co si udělat rychlou a skvělou večeři s Vege masem. Příprava je velmi jednoduchá. Co potřebujeme : Vege maso ( na jídlo pro dva bohatě postačí jeden 50g sáček z našeho bal...
Tento úžasný nápoj obsahuje SUPERPOTRAVINY , které Vám ... Zrychlí metabolismus Vyplavení toxiny z těla Lépe absorbuje vitamíny a minerály Vyloučí nadbytečnou vodu z organismu Zmírní ...
Tento recept je zcela univerzální a hodí se pro vícero druhů masa - můžete použít klasické hovězí, ale skvělou volbou je i krůtí vykostěné stehno nebo vepřová kotleta s kostí. V závislosti na typu mas...
Voňavý indický pokrm inspirovaný arabskou kuchyní. To je biryani - směs rýže a masa, která do nebeských výšin vynese poctivé koření. Samozřejmě si můžete připravit i vegetariánskou verzi, doporučujeme...
Přiznejme si, že nasolit kuře a dát ho do trouby není žádné velké kuchařské umění. Existuje ale několik kuchařských fíglů, se kterými se chceme s vámi podělit, aby bylo kuře dokonalé.Aby mělo křupavou...
Kvašené nebo také kysané zelí je základem zimní kuchyně a to hlavně díky vysokému obsahu C. Pokud nemáte možnost naložit si zelí do velkého zelňáku na celou zimu, vyzkoušejte náš návod na zelí kvašené...
Na tradiční guláš z hovězího masa existuje bezpočet receptů. Každý ale stojí na dvou základních ingrediencích - kvalitním masu a poctivém koření. To by mělo být silné a plné chuti, nemělo by být příli...
Kofty jsou tradičním jídlem řecké kuchyně, podávají se nejlépe s chlebem pita a zeleninovým salátem na řecký způsob. Jsou skvělou volbou pro grilování a posezení s přáteli. Řekové nejčastěji používají...
Bez soli, bylinek a koření si nikdo z nás už nedovede představit své gurmánské umění. Jsou to ty chutě, které posouvají naše pokrmy do “božských” dimenzí. Ne každý má ale to štěstí a může si vypěstova...
Křupavé a jemné rohlíky z kvásku a polohrubé mouky, vám udělají radost. S těstem se výborně pracuje a jejich přípravu zvládnou i děti, které můžete zapojit do procesu. Ráno zamísíte, večer pečete. ...