Masový Luncheon Meat - směs koření na domácí tvoření
Kód: 1397Detailní popis produktu
Masový luncheon meat |
kořenící přípravek, sypká směs
Co budeme potřebovat:
4,8 kg boku, 4,8 kg vepřové plece nebo kýty ( druh masa je na Vaší volbě), 8 dcl studené vody nebo ledu, sklenice na zavařování nebo střevo na tlačenku nebo salám, 200g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava :
Na mlýnku umeleme maso na nejmenší velikost 5-10mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které promícháme ve 2 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle.Doporučujeme sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Zpracovávejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Druhý den plníme do sklenic, nebo do šunkovaru. Tepelné opracování záleží na typu obalu.Doporučujeme dosáhnou jádrové hmoty 70-72 °C.
Složení: stabilizátor E 451, sušená zelenina( cibule, česnek), glukózový sirup, aroma, antioxidant E 316. Koření neobsahuje sůl
TIP: výborný je opéct na pánvičce nebo obalit jako řízek
Balení obsahuje : sáček s kořením
Obsah sáčku je na 10 kg díla
Hmotnost : 100g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na víkend řezníkem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.11 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.