Lák na vepřové
Kód: 1665Detailní popis produktu
![]() |
Lák na vepřové |
kořenící přípravek solící směs na nakládání
Nakládací lák na vepřové maso je klíčem k získání šťavnatého, chutného a voňavého masa po upečení či uzení.
PŘÍPRAVA:
- Obsah sáčku vsypeme do 5-6 litrů vody a povaříme 8-10 minut
- Lák necháme vychladnout na teplotu kolem 5°C
- Maso vložíme do láku tak, aby bylo zcela ponořené
- Během nakládání maso občas otočíme
- Necháme v chladu odležet po dobu 2-3 dnů
- Po naložení maso vyjmeme z láku, opláchneme a důkladně osušíme.
OBSAH BALENÍ: na 5-6 litrů láku přibližně 4 kg ryb, masa, zvěřiny nebo drůbeže
UPOZORNĚNÍ:
- Nikdy nepoužívejte stejný lák na více kusů masa.
- Po použití lák zlikvidujte
SLOŽENÍ: sůl jedlá bez jódu, česnek plátky, kmín drcený, pepř černý celý, cibule plátky, koriandr celý
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Hmotnost: 350 g
Minimální trvanlivost : viz svár
Jedná se o velmi kvalitní sůl bez písčitých částic a prachu
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na víkend řezníkem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.36 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.