Dětské párečky
Kód: 1398Detailní popis produktu
Dětské párečky |
kořenící přípravek, sypká směs na párky
Co budeme potřebovat:
6 kg kýty, 3 kg boku bez kůže ( druh masa je na Vaší volbě), 1 litr studené vody nebo ledu, 190g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava : Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 4mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Pro děti můžeme snížit sůl na 16-18g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet a přidejte zbytek vody nebo ledu. Druhý den plníme střeva dílem. Můžeme pro děti vyrobit i točený párek, který plníme do klobásových střívek. Zpracováváme ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením. Doporučujeme dosáhnout jádrové hmota 70- 72 °C.
TIP : párky i točený párek můžeme obohatit sušeným plátkovým česnekem, sušenými rajčaty, bylinkami, mandlemi, olivami, vlašskými ořechy i sýrem
Složení:dextróza, sušená zelenina( pastiňák, mrkev), kvasničný extrakt, koření ( pepř černý), extrakty koření ( cibule, pepř černý, nové koření, jalovec, bobkový list, libeček, tymián) aroma, extrakty ( citron).
Koření neobsahuje sůl
Obsah sáčku je na 10 kg díla.
Hmotnost : 70g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na víkend řezníkem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.