Bylinkový sýr - Směs koření na sýry
Kód: 1518Detailní popis produktu
Bylinkový sýr |
kořenící přípravek, sypká směs na sýry
Co budeme potřebovat: 1kg sýra Gouda nebo Eidam. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle, nebo pomeleme ( posekáme ) a pořádně promícháme s kořením, aby se koření dobře vmíchalo do sýra.
Příprava : Na mlýnku umeleme nebo na struhadle nastrouháme sýr . Do pomleté směsi přidáme koření a pořádně promícháme. Plníme do punčochy na uzení a udíme studeným kouřem.
Udíme je při teplotě do 30 °C.Po dvou hodinách je většina sýrů už i hezky zbarvená do zlatova. Pro intenzivnější chuť necháme sýr v udírně po dobu 3–4 hodin Nejlepších výsledků dosáhneme, když necháme sýry úplně vychladnout, zabalíme je do potravinové fólie a necháme v lednici odpočinout alespoň přes noc.
Složení: dextroza, karotka, pažitka, pastinák, cibule, pepř černý mletý, paprika sladká, kurkuma, kvasničný extrakt, paprika pálivá, bazalka, koriandr, tymián, oregano, fenykl, levandule, saturejka
Vzhledem k tomu, že sýry jsou dost slané, nepřidáváme sůl. Koření neobsahuje sůl
TIp: Sýry nemusíte jen udit. Můžete sýr nastrouhat , smíchat s kořením a v nádobě rozpustit v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni. Nejlepších výsledků dosáhneme, když necháme sýry úplně vychladnout, zabalíme je do potravinové fólie a necháme v lednici odpočinout alespoň přes noc.
Obsah sáčku je na 1 kg díla.
Hmotnost : 40g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Na víkend řezníkem |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.