Láky na nakládání

Proč nakládat masa ? 

Nakládání masa má zásadní vliv na jeho výslednou chuť. Proces nakládání umožňuje, aby se do masa vstřebaly chutě a vůně z láku. Kombinace koření a bylinek se liší v závislosti na druhu masa a preferované chuti. Doba nakládání ovlivňuje intenzitu chuti. Čím déle se maso nakládá, tím intenzivnější bude jeho chuť. Je však důležité nepřekročit doporučenou dobu nakládání, protože to může vést k přesolení nebo příliš intenzívní chuti.

6 položek celkem
lák drůbež
Novinka Pouze Maloobchodní prodej
Lák na drůbež
Skladem (>5 ks)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na drůbež        

1661
lák hovězí
Novinka Pouze Maloobchodní prodej
Lák na hovězí
Skladem (>5 ks)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na hovězí        

1662
pastrami hovězí
Novinka Pouze Maloobchodní prodej
Lák na Pastrami
Skladem (>5 ks)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na Pastrami        

1666
lák ryby
Novinka Pouze Maloobchodní prodej
Lák na ryby
Skladem (>5 ks)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na ryby        

1664
lák vepřové
Novinka Pouze Maloobchodní prodej
Lák na vepřové
Skladem (>5 ks)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na vepřové        

1665
lák zvěřina
Novinka Pouze Maloobchodní prodej
Lák na zvěřinu
Skladem (>5 ks)
69 Kč

Radost z domácího tvoření Nakládací lák na zvěřinu        

1663