Doprava ZDARMA od 1090 Kč

Dárková sada Řezník Vařím a Udím

Kód: 1569
Dárek pro Radost Pouze Maloobchodní prodej
649 Kč
Skladem (>5 ks)

Obrázek1  Dárková sada koření a výrobků pro domácí dobroty  " Na víkend řezníkem "

V CENĚ VARIANTY: 

Paprika maďarská sladká TOP Quality

Gulášová kořenící směs

Maďarský guláš

Paprika sladká uzená

Dědova klobása - směs koření na klobásy

Salám  Vysočina - směs koření  na salámy

Turistický salám - směs koření  na salámy

Paprikáš pekelně pálivý - směs koření na klobásy

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dárková sada obsahuje 8 druhů výrobků

 Paprika maďarská Sladká TOP Quality

sušená zelenina mletá sladká

Složení: paprika sladká červená 

Kuchyňské použití: Paprika se používá do gulášů, pod dušená a pečená masa, k drůbeži, zvěřině, králíkovi, rybám a korýšům, do polévek, smetanových omáček, k dušené zelenině, k rýži a těstovinám a v tradiční české kuchyni.

Obsah balení : 70g

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Gulášová kořenící směs

kořenící přípravek, sypká směs

Složení: jedlá sůl (max.39%), paprika sladká, česnek, kmín, koriandr, glutaman sodný, paprika pálivá, oregano, majoránka

Kuchyňské použití: Směs je určená na přípravu klasického guláše, ale i do polévek a omáček, pod pečená a dušená masa a všude tam, kde chceme docílit nejenom pikantní chuť, ale i barvu pokrmu.

Obsah balení: 80g

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Maďarský guláš

kořenící přípravek, sypká směs

Složení: jedlá sůl max. 30%, paprika,cibule,hořčice,pepř cayenský,cukr, koriandr,oregano,mrkev, pastinák,celer,petrželová  nať,směs koření(římský kmín, paprika, česnek), zvýrazňovač chuti (E631), paprikový extrakt (E160c)

Kuchyňské použití: Směs je určená na přípravu klasického guláše, ale i do polévek a omáček, pod pečená a dušená masa a všude tam, kde chceme docílit nejenom pikantní chuť, ale i barvu pokrmu.

Obsah balení: 80g

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza)

 

Paprika sladká uzená

koření jednodruhové, plod

Složení: paprika sladká červená uzená

Kuchyňské použití: Paprika se používá do gulášů, pod dušená a pečená masa, k drůbeži, zvěřině, králíkovi, rybám a korýšům, do polévek, smetanových omáček, k dušené zelenině, k rýži a těstovinám a v tradiční české kuchyni.

Obsah balení: 50g

 Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Dědova klobása

kořenící přípravek, sypká směs na klobásy

Co budeme potřebovat: 2 kg plece, 2,5 kg boku ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 100g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava : Část masa nakrájíme na menší kousky 10-15 mm, abychom měli pěknou kresbu klobásy. Zbytek pomeleme na masovém strojku velikost desky 3 mm nebo na větším průměru 2x. Do pomleté směsi přidáme koření, sůl. Můžete přidat trošku vody nebo led (5-7 %) a dobře promíchejte.

Doporučujeme sůl  Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí (2 %, tedy 20 g/1kg díla).

Naplňte do střívek velikosti 30-36 mm, nebo nechte v nádobě dílo do druhého dne odležet. Do udírny dejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.

Klobásky osušte a vkládejte do předem vyhřáté udírny na cca 70 °C.

Udíme asi 7 hodin dozlatova.

Složení: paprika sladká, pepř černý, kmín, česnek, koriandr mletý, muškátový oříšek mletý.  Koření neobsahuje sůl 

TIp: Tato směs je výborná na výrobu tradičních domácích klobás, které jsou vynikající jak do udírny, tak přímo na grill

Obsah sáčku je na 5 kg díla. 

Hmotnost : 90g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C

 Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Salám Vysočina Balení obsahuje 3 ks salámových střev

kořenící přípravek, sypká směs na salámy

Co budeme potřebovat:  1,3 kg boku, 0,7kg hovězí zadní , 0,5kg (druh masa je na Vaší volbě), 50g pragandy (dusitanové soli), kterou můžeme nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava : Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 5-6mm. Do pomleté směsi přidáme koření, pořádně promícháme, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla).Nechte v nádobě do dílo do druhého dne odležet. Naplňte do uditelných salámových střívek (viz.balení). Nechte 24 hodin v lednici fermentovat. Salám osušte a vkládejte do udírny na cca 70°C. Udíme 12 hodin dozlatova.

Složení: paprika sladká, cukr, sůl jedlá( max. 15%),česnek, pepř černý mletý, koriandr mletý, extrakty koření (pepř bílý, muškátový ořech, zázvor, koriandr) Sůl ve složení je jen nosič extraktů koření ( tedy maso musíme osolit)  Koření neobsahuje sůl  

TIP:

Salámová střeva nejprve namočte do vlažné vody na 30 minut, aby změkla a lépe se Vám s nimi bude pracovat. Salámové střevo je vhodné pro výrobu masných výrobků tepelně opracovaných uzením,

popřípadě uzením a vařením. Obal je také vhodný pro fermentované výrobky ( studenou cestou), nebo uzení sýrů. Na uzení a vaření do 80°C. Obal má dobrou smrštitelnost a loupavost i po vyschnutí výrobku. Obal není jedlý.

Obsah sáčku je na 2,5 kg díla. 

Hmotnost : 22g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C 

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

  

Turistický salám  Balení obsahuje 3 ks salámových střev

kořenící přípravek, sypká směs na salámy

Co budeme potřebovat: 1,7kg boku,  0,7kg hovězí přední( druh masa je na Vaší volbě), 3 dcl studené vody, 50g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava : Na mlýnku umeleme  maso na požadovanou zrnitost 4 mm. Koření rozmícháme ve vodě, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl  Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí (2 %, tedy 20 g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo do druhého dne odležet.

Naplňte do uditelných salámových  střívek (viz balení). Do udírny dejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením. Salám osušte a vkládejte do předem vyhřáté udírny na cca 70 °C. Udíme 12 hodin dozlatova.

Složení: paprika sladká, cukr, sůl jedlá max. 15%, česnek, pepř černý, extrakty koření (pepř bílý, muškátový ořech, zázvor, koriandr) 

Sůl ve složení je jen nosič extraktů koření ( tedy maso musíte osolit)  Koření neobsahuje sůl 

Typ: Salámová střeva nejprve namočte do vlažné vody na 30 minut, aby změkla a lépe se Vám s nimi bude pracovat. Salámové střevo je vhodné pro výrobu masných výrobků tepelně opracovaných uzením, popřípadě uzením a vařením. Obal je také vhodný pro fermentováné výrobky (studenou cestou), nebo uzení sýrů. Na uzení a vaření do 80 C. Obal má dobrou smrštitelnost a loupavost i po vyschnutí výrobku. Obal není jedlý.

Obsah sáčku je na 2,5 kg díla. 

Hmotnost : 23g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C 

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Paprikáš pekelně pálivý

kořenící přípravek, sypká směs na klobásy

Co budeme potřebovat: 2 kg plece, 2,5 kg boku ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 100g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava :  Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2-3 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Naplňte do střívek velikosti 30-36 mm. Do udírny dejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Do klobásek můžeme přidat tvrdý sýr, sušené švestky nebo sušená rajčata. Klobásky osušte a vkládejte do předem vyhřáté udírny na cca 70 °C.Udíme asi 7 hodin dozlatova.

Složení: paprika sladká, pepř černý, kmín, dextróza, glukózový sirup, extrakty koření (paprika, chilli, rozmarýn, kmín, pepř černý, koriandr, česnek), česnek, pepř zelený   

Koření neobsahuje sůl 

Typ: Tato směs je výborná na výrobu pálivých klobás. Pálivost  je možné ovlivnit množstvím koření na dílo. Doporučujeme použít na 5kg díla 100g koření a získáte pikantní klobásu. Kdo má rád klobásky pálivé, tak doporučujeme obsah sáčku koření použít na 4kg  díla.

Obsah sáčku je na 5 kg díla. 

Hmotnost : 100g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření
Hmotnost: 2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: