Doprava ZDARMA od 1090 Kč

Dárková sada Řezník Samé dobroty

Kód: 1559
Dárek pro Radost Pouze Maloobchodní prodej
649 Kč
Skladem (>5 ks)

Obrázek1  Dárková sada koření a výrobků pro domácí dobroty  " Na víkend řezníkem "

V CENĚ VARIANTY: 

Paprika maďarská sladká TOP Quality

Česnek sušený granule

Majoránka 

Paprika sladká uzená

Dětské párečky - směs koření na párky

Masový Luncheon Meat - směs koření a kořenících extraktů

Lahůdková pečená paštika -směs koření na paštiky

Trampské cigáro - Debrecínský párek - směs koření na párky

 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dárková sada obsahuje 8 druhů výrobků

 Paprika maďarská Sladká TOP Quality

 sušená zelenina mletá sladká

Složení: paprika sladká červená 

Kuchyňské použití: Paprika se používá do gulášů, pod dušená a pečená masa, k drůbeži, zvěřině, králíkovi, rybám a korýšům, do polévek, smetanových omáček, k dušené zelenině, k rýži a těstovinám a v tradiční české kuchyni.

Obsah balení : 70g

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Česnek sušený granule

sušená zelenina 

Složení: česnek sušený granulovaný

Kuchyňské použití: Sušený granulovaný česnek se může na chvíli namočit do vody, slít a pak se s ním pracuje jako s čerstvým. Pokud se dá přímo na pánev, rychle se připaluje. Může se použít pod dušená masa, do salátů a polévek a také dresingů, kečupů a čatní. 

Obsah balení: 80g

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Majoránka

jednodruhové koření

Složení: majoránka sušená nať

Kuchyňské použití: Používá se na polévky, dušená masa, karbanátky, pečená drůbež, pečená zvěřina, paštiky, zabijačkové pochoutky, salátové zálivky, mořské plody, fazolové pokrmy, lilky, pizzy, těstoviny, grilované maso, plněné papriky a v tradiční české kuchyni.

 Obsah balení : 20g

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

 Paprika sladká uzená

 koření jednodruhové, plod

Složení: paprika sladká červená uzená

Kuchyňské použití: Paprika se používá do gulášů, pod dušená a pečená masa, k drůbeži, zvěřině, králíkovi, rybám a korýšům, do polévek, smetanových omáček, k dušené zelenině, k rýži a těstovinám a v tradiční české kuchyni.

Obsah balení: 50g

 Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Dětské Párečky

kořenící přípravek, sypká směs na párky

 Co budeme potřebovat: 

6 kg kýty, 3 kg boku bez kůže  ( druh masa je na Vaší volbě), 1 litr studené vody nebo ledu, 190g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava :  Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 4mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Pro děti můžeme snížit  sůl na 16-18g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet a přidejte zbytek vody nebo ledu. Druhý den plníme střeva dílem. Můžeme pro děti vyrobit i točený párek, který plníme do klobásových střívek. Zpracováváme ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením. Doporučujeme dosáhnout  jádrové hmota 70- 72 °C.

TIP : párky i točený párek můžeme obohatit sušeným plátkovým česnekem, sušenými rajčaty, bylinkami, mandlemi, olivami, vlašskými ořechy i sýrem 

Složení:dextróza, sušená zelenina( pastiňák, mrkev), kvasničný extrakt, koření ( pepř černý), extrakty koření ( cibule, pepř černý, nové koření, jalovec, bobkový list, libeček, tymián) aroma, extrakty ( citron).                          

 Koření neobsahuje sůl 

Obsah sáčku je na 10 kg díla. 

Hmotnost : 70g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Masový Luncheon Meat

kořenící přípravek, sypká směs 

 Co budeme potřebovat: 

4,8 kg boku, 4,8  kg vepřové plece nebo kýty ( druh masa je na Vaší volbě), 8 dcl studené vody nebo ledu,  sklenice na zavařování nebo střevo na tlačenku nebo salám, 200g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava : 

Na mlýnku umeleme maso na nejmenší velikost 5-10mm.  Do pomleté směsi přidáme koření, které promícháme ve 2 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle.Doporučujeme  sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Zpracovávejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Druhý den plníme do sklenic, nebo do šunkovaru. Tepelné opracování záleží na typu obalu.Doporučujeme dosáhnou jádrové hmoty 70-72 °C.

Složení:  stabilizátor E 451, sušená zelenina( cibule, česnek), glukózový sirup, aroma, antioxidant E 316.   Koření neobsahuje sůl 

TIP:  výborný je opéct na pánvičce nebo obalit jako řízek

Balení obsahuje : sáček s kořením

Obsah sáčku je na 10 kg díla

Hmotnost : 100g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Lahůdková pečená paštika

kořenící přípravek, sypká směs 

 Co budeme potřebovat: 

2,6 kg laloku nebo vepřového boku, 1,2 kg vepřových jater ( druh masa je na Vaší volbě), 1 litr vývaru,  sklenice na zavařování nebo střevo na paštiky, 80g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava : 

Na mlýnku umeleme maso na nejmenší velikost 5-10mm.  Do pomleté směsi přidáme koření, které promícháme ve vývaru, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle.Doporučujeme  sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Zpracovávejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Druhý den plníme do sklenic, nebo do střev na paštiky. Tepelné opracování záleží na typu obalu.Doporučujeme dosáhnou jádrové hmoty 70-72 °C.

Složení:  sůl max. 32%, česnek, paprika, cibule, cukr, muškátový květ, tymián, majoránka, skořice, koriandr,  badyán, hřebíček, anýz, fenykl, pomerančová kůra, nové koření, muškátový ořech,  glukozový sirup, dextróza, E316, škrob (nativní), E551, E575, extrakty koření   

Obsah sáčku je na 5 kg díla

Hmotnost : 100g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

 

Trampské cigáro - Debrecínský párek

kořenící přípravek, sypká směs na párky

 Co budeme potřebovat: 

Debrecínské párky :  5 kg kýty, 5 kg boku bez kůže  ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 190g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Trampské cigáro :  5 kg kýty, 5 kg boku bez kůže  ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 190g  pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic

Příprava :  Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 4mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2-3 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Naplňte do střívek velikosti 30-36 mm. Do udírny dejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Do klobásek můžeme přidat tvrdý sýr, sušené švestky nebo sušená rajčata. Klobásky osušte a vkládejte do předem vyhřáté udírny na cca 72 °C.

Složení:koření (paprika sladká,paprika pálivá,pepř černý, kmín) dextróza, glukózový sirup, extrakty koření ( paprika, pepř černý, chilli, rozmarýn, koriandr), kvasničný extrakt, sušená zelenina( česnek), aroma, protispékavá látka E551.  Koření neobsahuje sůl 

Obsah sáčku je na 10 kg díla. 

Hmotnost : 140g

Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C

Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer

Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.

 

 

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření
Hmotnost: 2.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: