Dárková sada Řezník Samé dobroty
Kód: 1559Související produkty
Detailní popis produktu
Dárková sada obsahuje 8 druhů výrobků
Paprika maďarská Sladká TOP Quality
sušená zelenina mletá sladká
Složení: paprika sladká červená
Kuchyňské použití: Paprika se používá do gulášů, pod dušená a pečená masa, k drůbeži, zvěřině, králíkovi, rybám a korýšům, do polévek, smetanových omáček, k dušené zelenině, k rýži a těstovinám a v tradiční české kuchyni.
Obsah balení : 70g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Česnek sušený granule
sušená zelenina
Složení: česnek sušený granulovaný
Kuchyňské použití: Sušený granulovaný česnek se může na chvíli namočit do vody, slít a pak se s ním pracuje jako s čerstvým. Pokud se dá přímo na pánev, rychle se připaluje. Může se použít pod dušená masa, do salátů a polévek a také dresingů, kečupů a čatní.
Obsah balení: 80g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Majoránka
jednodruhové koření
Složení: majoránka sušená nať
Kuchyňské použití: Používá se na polévky, dušená masa, karbanátky, pečená drůbež, pečená zvěřina, paštiky, zabijačkové pochoutky, salátové zálivky, mořské plody, fazolové pokrmy, lilky, pizzy, těstoviny, grilované maso, plněné papriky a v tradiční české kuchyni.
Obsah balení : 20g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Paprika sladká uzená
koření jednodruhové, plod
Složení: paprika sladká červená uzená
Kuchyňské použití: Paprika se používá do gulášů, pod dušená a pečená masa, k drůbeži, zvěřině, králíkovi, rybám a korýšům, do polévek, smetanových omáček, k dušené zelenině, k rýži a těstovinám a v tradiční české kuchyni.
Obsah balení: 50g
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Dětské Párečky
kořenící přípravek, sypká směs na párky
Co budeme potřebovat:
6 kg kýty, 3 kg boku bez kůže ( druh masa je na Vaší volbě), 1 litr studené vody nebo ledu, 190g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava : Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 4mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Pro děti můžeme snížit sůl na 16-18g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet a přidejte zbytek vody nebo ledu. Druhý den plníme střeva dílem. Můžeme pro děti vyrobit i točený párek, který plníme do klobásových střívek. Zpracováváme ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením. Doporučujeme dosáhnout jádrové hmota 70- 72 °C.
TIP : párky i točený párek můžeme obohatit sušeným plátkovým česnekem, sušenými rajčaty, bylinkami, mandlemi, olivami, vlašskými ořechy i sýrem
Složení:dextróza, sušená zelenina( pastiňák, mrkev), kvasničný extrakt, koření ( pepř černý), extrakty koření ( cibule, pepř černý, nové koření, jalovec, bobkový list, libeček, tymián) aroma, extrakty ( citron).
Koření neobsahuje sůl
Obsah sáčku je na 10 kg díla.
Hmotnost : 70g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Masový Luncheon Meat
kořenící přípravek, sypká směs
Co budeme potřebovat:
4,8 kg boku, 4,8 kg vepřové plece nebo kýty ( druh masa je na Vaší volbě), 8 dcl studené vody nebo ledu, sklenice na zavařování nebo střevo na tlačenku nebo salám, 200g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava :
Na mlýnku umeleme maso na nejmenší velikost 5-10mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které promícháme ve 2 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle.Doporučujeme sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Zpracovávejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Druhý den plníme do sklenic, nebo do šunkovaru. Tepelné opracování záleží na typu obalu.Doporučujeme dosáhnou jádrové hmoty 70-72 °C.
Složení: stabilizátor E 451, sušená zelenina( cibule, česnek), glukózový sirup, aroma, antioxidant E 316. Koření neobsahuje sůl
TIP: výborný je opéct na pánvičce nebo obalit jako řízek
Balení obsahuje : sáček s kořením
Obsah sáčku je na 10 kg díla
Hmotnost : 100g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Lahůdková pečená paštika
kořenící přípravek, sypká směs
Co budeme potřebovat:
2,6 kg laloku nebo vepřového boku, 1,2 kg vepřových jater ( druh masa je na Vaší volbě), 1 litr vývaru, sklenice na zavařování nebo střevo na paštiky, 80g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava :
Na mlýnku umeleme maso na nejmenší velikost 5-10mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které promícháme ve vývaru, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle.Doporučujeme sůl Pragandu nebo napůl s kuchyňskou solí ( 2% tedy 20g/1kg díla). Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Zpracovávejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Druhý den plníme do sklenic, nebo do střev na paštiky. Tepelné opracování záleží na typu obalu.Doporučujeme dosáhnou jádrové hmoty 70-72 °C.
Složení: sůl max. 32%, česnek, paprika, cibule, cukr, muškátový květ, tymián, majoránka, skořice, koriandr, badyán, hřebíček, anýz, fenykl, pomerančová kůra, nové koření, muškátový ořech, glukozový sirup, dextróza, E316, škrob (nativní), E551, E575, extrakty koření
Obsah sáčku je na 5 kg díla
Hmotnost : 100g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Trampské cigáro - Debrecínský párek
kořenící přípravek, sypká směs na párky
Co budeme potřebovat:
Debrecínské párky : 5 kg kýty, 5 kg boku bez kůže ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 190g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Trampské cigáro : 5 kg kýty, 5 kg boku bez kůže ( druh masa je na Vaší volbě), 2-3 dcl studené vody, 190g pragandy ( dusitanové soli), kterou můžete nahradit solí kuchyňskou nebo namíchat na polovic
Příprava : Na mlýnku umeleme maso na požadovanou zrnitost 4mm. Do pomleté směsi přidáme koření, které rozmícháme ve 2-3 dcl vody, aby bylo rovnoměrně rozptýleno v díle. Doporučujeme sůl Pragandu, nebo napůl s kuchyňskou solí (2% , tedy 20g/1kg díla. Nechte v nádobě dílo v lednici do druhého dne odležet. Naplňte do střívek velikosti 30-36 mm. Do udírny dejte ideálně po 24 hodinách od zamíchání, aby proběhlo vybarvení dusitanem a masové dílo se zároveň provonělo kořením.Do klobásek můžeme přidat tvrdý sýr, sušené švestky nebo sušená rajčata. Klobásky osušte a vkládejte do předem vyhřáté udírny na cca 72 °C.
Složení:koření (paprika sladká,paprika pálivá,pepř černý, kmín) dextróza, glukózový sirup, extrakty koření ( paprika, pepř černý, chilli, rozmarýn, koriandr), kvasničný extrakt, sušená zelenina( česnek), aroma, protispékavá látka E551. Koření neobsahuje sůl
Obsah sáčku je na 10 kg díla.
Hmotnost : 140g
Uschovejte v suchu a chladnu do 25 stupňů C
Může obsahovat stopy : lepek, vejce, sója, sezam, mléko (laktóza), hořčice, celer
Společnost Ramdam, s.r.o. má propracovaný a praxí prověřený systém práce s alergeny, tak, aby jimi nebyly kontaminovány jiné výrobky. Podmínky pěstování a zpracování prvotních surovin a i vlastní výrobní proces, přesto přinášejí rizika spojená s kontaminací výrobků. Touto větou si Vás dovolujeme upozornit na možnou přítomnost stopového množství alergenů v našich výrobcích.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření |
---|---|
Hmotnost: | 2.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.